Tel: 0180-706070 info@naturalesa.nl
Augustapolder 38, 2992 SR Barendrecht

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom iemand snel centimeters wil verliezen.  Als extra  boost tijdens het afvallen, om te detoxen of voor een vakantie. Bij Naturalesa maken we voor onze gebruik van Universal Contour Wrap. Dit is een inpakmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een mineraalrijke klei. Deze klei heeft vele voordelen voor  het lichaam, dode huidcellen worden verwijderd, het reinigt en verstrakt de huid. 

Tijdens en na de bodywrap komt er een sterke ontgifting op gang, welke het afslankproces ondersteunt en afvalstoffen uit het lichaam drijft. De Universal Contour Wrap garandeert* een minimaal verlies van 15 centimeter bij de eerste behandeling. Bereikt u dit resultaat niet? Dan is de bodywrap behandeling gratis.  Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is, moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15cm zijn of u mag de behandeling gratis over doen.

*Let op: voor personen met een BMI lager dan 21 geldt deze garantie niet

Naturalesa biedt verschillende bodywrap behandelingen aan:

Universal Contour Wrap Classic

De Universal Contour Wrap is een behandeling waarbij uw lichaam wordt ingewikkeld in wikkels die in klei doordrenkt zijn. Vervolgens gaat u met deze wikkels 30 minuten onder een warmtedeken. De combinatie van de unieke, natuurlijke kleioplossing en gespecialiseerde bodywrap technieken maken de Universal Contour Wrap een succesvolle methode om snel centimeters te verliezen. De behandeling heeft een dubbele werking; De wikkeltechniek comprimeert het zachte vetweefsel en de kleioplossing onttrekt afvalstoffen uit het lichaam. Met als resultaat een direct verlies van centimeters en een stevigere huid.

Dit is geen behandeling voor vochtverlies. Wij raden u juist aan om na de bodywrap behandeling genoeg water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit uw lichaam te spoelen.

De kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan  nog 3 tot 4 dagen verder gaan.

Chrysalis

De Chrysalis behandeling is een combinatie van elektro spier simulatie en een warmte deken met sauna effect. Dit intensieve programma is uitermate geschikt voor het verstevigen van spieren en het aanpakken van probleemzones, bijvoorbeeld plaatsen waar u moeilijk afvalt of cellulitis heeft.

Tijdens de behandeling worden er 6 elektro bandages om het lichaam geplaatst. Het programma van 35 minuten bestaat uit 3 fases; een warming up, spier stimulatie en een cool down fase om melkzuurvorming te voorkomen.


Supplementen

Aanvullend aan de behandeling, kunt u het afslankproces nog een extra boost geven door de supplementen van UWC te gebruiken. UWC heeft twee natuurlijke supplementen ontwikkeld, ten behoeve van gewichts- en suikerbeheersing.

Green Coffee 

Het natuurlijke groene koffie extract draagt bij aan de gewichtsbeheersing. Groene koffiebonen bevatten chlorogeenzuur, waarvan bekend is dat het de opname van glucose in het bloed remt, uw stofwisseling stimuleert en de vetverbranding versnelt.

Een pot bevat 60 capsules, wat genoeg is voor een kuur  van 30 dagen.
Iedere dag neemt u 1 capsule voor het ontbijt en 1 capsule voor de lunch.

White Mulberry

Uit de bladeren van de witte moerbei wordt 1-deoxynojirimycin gewonnen. Hiervan is bekend dat het de afbraak van suikers in de darmen vertraagt. De suikers worden minder snel opgenomen in het bloed, waardoor u uw bloedsuikerspiegel onder controle houdt.

Een pot bevat 60 capsules, wat genoeg is voor een kuur  van 30 dagen.
Iedere dag neemt u 1 capsule 20 minuten voor het ontbijt en 1 capsule 20 minuten voor de lunch.