Tel: 0180-706070 info@naturalesa.nl
Augustapolder 38, 2992 SR Barendrecht
Inhibit High Definition Treatment

Ben je op zoek naar het instant effect van micro-injecties zónder invasieve procedures of wil je juist een boost geven aan de medi-esthetische behandelingen die je hebt ondergaan?

De INHIBIT COLLECTION van Natura Bissé zorgt voor een ongeëvenaard resultaat! Deze unieke producten werken direct in het hart van de rimpeling en helpen lijnen te vervagen en de stevigheid van de huid te herstellen. De collectie is bedoeld om zichtbare expressielijnen te verminderen. “Live, Laugh & Express yourself!”. De INHIBIT COLLLECTION ontleent z’n kracht aan het innovatieve molecuul “Octamioxyl”, dat een remmende werking heeft op de gezichtscontracties die zorgen voor het ontstaan van expressielijnen op het huidoppervlak. De geavanceerde 3D-technologie laat rimpels ontspannen en helpt plooien verminderen. Dag na dag zie je de zichtbaarheid van fijne lijntjes in het gezicht verminderen.

In de ochtend of avond gelijkmatig aanbrengen op het gezicht, nek, decolleté of op specifieke plaatsen die aandacht behoeven. Zachtjes inmasseren totdat het serum volledig is opgenomen. Open de rimpel met de wijs- en middelvinger en voer een circulaire massage uit om de penetratie van het serum te verbeteren. Kan indien gewenst worden gevolgd door gebruik van een ander Natura Bissé-serum. Geschikt voor alle huidtypes.

(bron: Babassu)