Tel: 0180-706070 info@naturalesa.nl
Augustapolder 38, 2992 SR Barendrecht

Wat is LVL?

LVL van Nouveau Lashes is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimper lift. Bij de LVL behandeling worden de wimpers vanaf de wortels gelift. Hierdoor krijgen de wimpers een krul effect waardoor je wimpers langer en dikker lijken. Daarnaast geeft de wimpertint een mascara effect, waardoor je al een open blik hebt vanaf het moment dat je opstaat.

Duur

De wimperlifting blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten. Dit zal liggen aan de wimpercyclus. Wanneer er een gelift wimpertje uitvalt komt daar weer een normale wimper voor terug. Het effect zal dus na een aantal weken steeds een beetje minder worden.

Beschadigd de natuurlijke wimper?

Wij zijn de voorloper in het verzorgen en onderhouden van de natuurlijke wimpers. Je kunt er dus zeker van zijn dat onze LVL producten zorgvuldig zijn samengesteld en getest om schade aan de natuurlijke wimper te voorkomen.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Er worden verschillende fases uitgevoerd op de wimpers. Gedurende behandeling moeten de ogen gesloten blijven. Lekker tot rust komen en mooie wimpers krijgen.

Onze toewijding aan dierproefvrij

Een toenemend aantal technici en consumenten hebben Nouveau Lashes gevraagd om de diervriendelijkheid van onze producten en behandelingen te bevestigen, dus hebben ze besloten meer open te zijn. Zij hebben een ingrediëntenlijst gepubliceerd en na overleg kunnen we vermelden dat Nouveau Lashes officieel dierproefvrij is.

Zij gingen u voor ...