Waarom een manicure?

Uw handen worden intensief gebruikt en krijgen dagelijks veel te verduren. Ze worden continu blootgesteld aan vele invloeden van buitenaf, zoals water, schoonmaakmiddelen en het weer. Dit kan gevolgen hebben voor de conditie van uw handen. Uw huid kan droog en ruw aan gaan voelen en niet zelden ontstaan er zelfs kloven. Ook uw nagels worden dunner en breken sneller af.

Uw handen verdienen daarom wat extra aandacht, mooi verzorgde handen zijn nota bene uw visitekaartje. Bij Naturalesa weten we precies hoe we de handen het best kunnen verzorgen, om de huid zacht en soepel de houden en de nagels sterk.

Nagels lakken

Voor het lakken van de nagels maken we bij Naturalesa gebruik van de lakken van Young Nails. Dit merk is favoriet onder de sterren en heeft dankzij de unieke eigenschappen meerdere awards gewonnen zoals de Astir Award en de Oprah Winfrey Beauty Award.

Young Nails Caption Nagellak

De Caption nagellak is binnen enkele seconden droog, heeft de look van een gellak en blijft die keer langer zitten dan een reguliere nagellak.

Young Nails Go Time Gellak

Go Time gellak maakt het gebruik van een base- en topcoat overbodig maar blijft toch 14 dagen goed zitten. Binnen 10 minuten loop je de salon uit met een prachtige gellak.

Young Nails Conversion Gellak

De Conversion gellak is een combinatie van de Caption nagellak met de Conversion base- en topcoat. Door het gebruik van verschillende lagen is deze lak perfect om de eigen nagel te verstevigen en heeft dan ook meer de look van een gelnagel.

Wat houdt een manicure behandeling in?

De basis van de manicure behandeling is het netjes vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen. Daarnaast krijgen de handen een ontspannende massage met een verzorgende creme/olie.

Aanvullend kunt u kiezen voor een handscrub, voorafgaand aan de handmassage. Deze verwijdert de dode huidcellen en zorgt ervoor dat de creme/olie beter opgenomen wordt. Uw handen voelen zo nóg zachter.

Wilt u een een uitgebreidere manicure behandeling? Dan kunt u kiezen voor de paraffine pakking. Na de scrub en de massage worden uw handen ondergedompeld in een paraffine bad. Door de warmte van de paraffine gaan de poriën van de huid open staan en worden de verzorgende bestanddelen nog beter opgenomen.