Tel: 0180-706070 info@naturalesa.nl
Augustapolder 38, 2992 SR Barendrecht

Rug / Nek Massage

Een ontspannende massage voor uw rug en nek. Voorafgaand aan de behandeling worden uw klachten en wensen besproken, de schoonheidsspecialiste stelt aan de hand hiervan een behandelplan op. Spierknopen, pijnlijke en gewenste gebieden worden gemasseerd.

Full Body Massage

De Full Body Massage is identiek aan de Rug / Nek Massage, echter richt de schoonheidsspecialiste zich hierbij op het volledige lichaam.

Hot-Stone Massage (Rug of Full Body)

Een Hot-Stone is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen. De spieren worden veel warmer, waardoor knopen in spieren sneller eruit te masseren zijn. 

Bindweefsel Massage

Deze massage voor gezicht, hals en decolleté zorgt voor een verbetering van het bindweefsel waardoor de doorbloeding verbetert en rimpels zichtbaar verminderen. Een bindweefselmassage is een intensieve massage die zorgt voor de verbetering van de huidconditie. De doorbloeding celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elasinevezels worden verbeterd. Hierdoor worden rimpels direct verminderd en de huidstructuur verbeterd. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Een kuurverband is gemiddeld tussen 6 en 8 behandelingen maar dat ligt aan de huidconditie.