Toen Ricardo Fisas Mulleras in 1979 het merk Natura Bissé oprichtte, lanceerde hij 5 exclusieve crèmes voor 5 verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ’90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons. Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en Liberty en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store. In de salons van Babassu werken we ook volgens de officiële behandelingsprotocollen van Natura Bissé.

Natura Bissé Treatments

Essential Shock

Anti-Aging

Een verstevigende gezichtsbehandeling die de huid voedt met bio identieke supplementen. De behandeling bevat een professionele exfoliatie op basis van AHA’S waaronder Glycol zuur, dit zorgt voor een effectieve regeneratie en intense hydratatie. De fijne lijntjes en rimpels worden minder scherp zichtbaar en de poriën verfijnen. Dit alles resulteert in een stevigere huid met meer elasticiteit en uitstraling.

110,-

3D Collagen Shock

Anti-Aging

Een anti-aging gezichtsbehandeling die de huid verstevigt met essentiële voedingsstoffen, 3 soorten collageen en isoflavonen. De behandeling zorgt voor een stevige, frisse en rustige huid met meer volume. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van dezelfde producten als de Essential Shock behandeling, maar er zitten twee massages en een masker bij die zorgen voor een extra liftend en verstevigend effect.

125,-

Diamond Cocoon Experience

Reinigend

Deze intensieve huidbehandeling geeft een verkwikkende, verfrissende boost aan de huid én de geest. Tijdens de 75 minuten durende behandeling wordt de huid ontdaan van de negatieve impact van luchtvervuiling en stress, die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Zeer effectief toegepaste massagetechnieken leveren een spectaculair resultaat: de huid is gladder, stralender en helderder en de geest meer uitgerust. De Diamond Cocoon Experience brengt de huideigen flora in evenwicht, bevrijdt de huid van gifstoffen, geeft een shot zuurstof, versterkt en hydrateert de huid, vermindert tekenen van veroudering en laat je stralen: een verademing voor de huid!

120,-

Citrus Essence

Egale en Stralende Huid

Een gezichtsbehandeling met een citrus aromatherapie ritueel voor een stralende huid. De behandeling bevat o.a een 6% vitamine C concentraat wat garant staat voor versteviging en een sterk anti-oxidante bescherming. Dit zal tevens zorgen voor hydratatie en revitalisatie. Het resultaat is een zachte egale huid met meer energie.

79,-

O2 Relax

Versteviging

Een echte zuurstof behandeling voor de huid, voor het ont- stressen en herstellen van de gezonde glow. De voordelen van deze behandelingen zijn een egale huidskleur en verheldering van donkere vlekjes. Het concentraat zorgt voor een frisse, diep gehydrateerde stralende huid waarin de jeugdige uitstraling is hersteld.

69,-

Perfect Balance

Acnébehandeling

Een behandeling die zorgt voor diepe reiniging en de talg productie stabiliseert. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van een concentraat met o.a. salicyl zuur waardoor de huid een sterke detox en diepe reiniging ondergaat. Alle werkstoffen in deze behandeling hebben een antibacteriële en ontstekingsremmende werking die de balans in de huid herstellen.

69,-

Hydro-Immersion

Egale en Stralende Huid

Een voedende en hydraterende behandeling voor de meest vochtarme huid. Het vochtgebrek in de huid wordt hersteld waardoor fijne droogte lijntjes verminderen en de elasticiteit verbetert.

69,-

Inhibit Treatment

Anti-Aging

De ultieme liftende behandeling gebaseerd op de geavanceerde Inhibit-lijn van Natura Bissé. Geeft de huid een intensieve ‘injectie’ met krachtige ingrediënten, die zichtbaar expressielijntjes en rimpels verzachten en de conditie en uitstraling van de huid verbeteren. Een perfect alternatief voor óf een goede aanvulling op een medisch cosmetische behandeling.

120,-

Diamond Life Infusion

Ontspannend en Liftend

Voor ontspanning van de mimiek en lifting van de huid. Na een dieptereiniging met Glyco 3 Peel volgt een combi van meerdere massagetechnieken met een mix van aroma’s. Voor een optimale huidconditie én pure ontspanning dankzij de Diamond-producten.

150,-

Ceutical Treatment

Kalmerend

Voor de meest gevoelige huid die meer nodig heeft dan alleen kalmeren. Werkt voornamelijk op irritaties, roodheid en het herstellen van de huid.

69,-

Radiance Peeling

Verstevigend en Vernieuwend

Een intensieve peeling die werkt op huidveroudering, verharde collageen, pigmentatie, littekens en acne. In kuurverband in overleg voor het beste resultaat.

47,50