Tel: 0180-706070 info@naturalesa.nl
Augustapolder 38, 2992 SR Barendrecht

Waarom een pedicure?

Iedere dag bent u bezig met uw uiterlijk. Toch wordt er één lichaamsdeel vaak vergeten; de voeten!

Omdat uw voeten wel zwaar belast worden, verdienen ze juist extra aandacht om ze in conditie te houden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is voetverzorging geen overbodige luxe.  U kunt onze pedicure bezoeken ter voorkoming van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk. Maar bijvoorbeeld ook als u veel sport, wanneer u een staand beroep heeft of bij een medische aandoening.

De pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van jouw voeten. Voorafgaand aan een behandeling, wordt de conditie van jouw voeten geanalyseerd en worden eventuele klachten besproken.

Standaard behandeling – 45 min

De standaard behandeling bestaat uit desinfecteren, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt/kloven/ingroeiende nagel verwijderen/likdoorn verwijderen/schimmelnagels behandelen. Tot slot worden de voeten ingesmeerd met verzorgende crème.

Deelbehandeling 

Wilt u geen volledige pedicure behandeling, maar enkel een probleemzone aanpakken? Dan is dat mogelijk.
Dit geldt voor de volgende behandelingen:


– Het verwijderen van een likdoorn
– Behandeling van een ingroeiende teennagel

Cosmetische Spa behandeling – 90 min

Deze behandeling is gelijk aan de standaard behandeling, met aanvullend een voetenscrub, een voetenmasker en als afsluiting een uitgebreide massage.

Teennagels lakken

Depend 02 Oxygen Nagellak

Zuurstof doorlatende nagellak.

Go Time  gellak

Versteviging van de nagel door middel van een laagje gellak, welke onder de UV/LED lamp moet uitharden.

 

provoetlogo

Waaraan herkent u een ProVoet pedicure?

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat u voeten door een gediplomeerd voetverzorger behandeld worden. Dit is ook te herkennen aan het gevelbord met het logo van ProVoet.

In onze salon werken we volgens de ‘Code van de voeverzorger” Dit houdt in dat er altijd met schone instrumenten gewerkt wordt, en  wordt gedacht aan het milieu!