Tel: 0180-706070 info@naturalesa.nl
Augustapolder 38, 2992 SR Barendrecht

Wat is One by one?

De one by one van Nouveau Lashes is een wimperbehandeling waarbij er wimperextentions worden geplaatst op de natuurlijke wimpers. Bij de one by one behandeling worden er één voor één wimpers geplaatst. Hierdoor krijgen de wimpers een volume en lengte effect. De one by one behandeling zorgt voor een open blik en een mascara look vanaf het moment dat je opstaat.

Duur

De wimperextentions blijven ongeveer 3 weken zitten. Dit zal liggen aan de wimpercyclus. Wanneer er een natuurlijk wimpertje uitvalt, gaat er een wimperextention mee en komt er weer een natuurlijke wimper voor terug. Het effect zal dus na een aantal weken steeds een beetje minder worden.
Natuurlijk kunt na 2 of 3 weken weer de wimpers komen opvullen.

Beschadigd de natuurlijke wimper?

Wij zijn de voorloper in het verzorgen en onderhouden van de natuurlijke wimpers. Je kunt er dus zeker van zijn dat onze wimpers en producten zorgvuldig zijn samengesteld en getest om schade aan de natuurlijke wimper te voorkomen.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 2 uur. Er wordt eerst gekeken naar de natuurlijke wimpers. Dan bepalen wij samen welke lengte en dikte mogelijk is en het mooist staat. Tijdens de behandeling wordt er telkens één wimper geplaatst op één natuurlijke wimper. Dit zorgt ervoor dat de wimperextentions er natuurlijk mooi uitzien, maar er alsnog volume en lengte is. Gedurende behandeling moeten de ogen gesloten blijven. Lekker tot rust komen en mooie wimpers krijgen.

Onze toewijding aan dierproefvrij

Een toenemend aantal technici en consumenten hebben One by One gevraagd om de diervriendelijkheid van onze producten en behandelingen te bevestigen, dus hebben ze besloten meer open te zijn. Zij hebben een ingrediëntenlijst gepubliceerd en na overleg kunnen we vermelden dat One by One officieel dierproefvrij is.

Zij gingen u voor ...